Valerijana- 112 godina tradicije

Preduzeće Valerijana Vujadinović osnovano je 1903. godine. Od samog početka bavili smo se sakupljanjem lekovitog bilja u cilju proizvodnje najkvalitetnijih prirodnih proizvoda za očuvanje ljudskog zdravlja, čajeva, sirupa, melema i drugih preparata.
Strogi kriterijum u pogledu kontrole ulaznih sirovina čine naše proizvode tako kvalitetnim. Posebna laboratorija za kontrolu vode svakodnevno ispituje kvalitet vode koja se koristi u izradi naših proizvoda i meri broj čestica. Prirodne sirovine koje koristimo su sa područja organskog kvaliteta. Specijalan proces zatvaranja omogućava našim proizvodima dug rok čuvanja do prvog otvaranja.
Jedan od prvih proizvoda po kome smo se izdvojili je Biljni balzam E, za lečenje ekcema (stari naziv Biljni Melem E), koji predstavlja kombinaciju vitamina E i lekovitog bilja. Godine 2001. dodata su još dva proizoda u komlet za ekcem, Biljni losion za čišćenje kože i Chamomile mleko za negu celog tela atopičara i kao priprema kože za melem, da bi se što bolje upio. Naš cilj danas je da, kao i pre više od 100 godina, proizvedemo najkvalitetnije proizvode na bazi meda i lekovitog bilja i zato nam je moderna tehnologija odličan saveznik koji nam daje biljne derivate izuzetne čistoće i blagotvornog delovanja

Detaljnije